Video Analyse Software USB Stopwatch

Productnr.: Video Analyse Software USB Stopwatch
199,00

Prijs is inclusief BTWMogelijke levermethode: GLS

Video-Analyse Software met USB Stopwatch

Video Analyse tijdens voetbalwedstrijden en trainingen is sterk in opmars. Op de het laatste trainerscongres van de VVON en CBV op 9 mei bij Zwolle waren er diverse stands met leveranciers. Mooie software met een dito prijskaartje.

Wilt u starten als trainer of als vereniging met dit perfecte hulpmiddel voor voetballers, dan biedt SoccerConcepts u nu een prima alternatief aan voor de Nederlandse en Belgische Velden.

Onze aanbieding bestaat uit een speciale USB.Stopwatch en de benodigde software om videobeelden snel te rubriceren en te bewerken.

U maakt met uw eigen smartphone of video camera opnamen van de wedstrijd of training, Hierbij gebruikt u de aangesloten stopwatch om de opnames direct te markeren.

Na de opnames importeert u eerst de data van de stopwatch in uw pc of laptop.

Vervolgen koppelt u de videocamera of ander opname-apparaat aan uw PC-Laptop waarop u de beelden direct op basis van uw stopwatch ingaves kunt importeren in bijelkaar horende gedeeltes van de opnamen.

Hierna kunt u direct in de software de opnames rubriceren. Bijvoorbeeld enkele aanvallen, omschakeling, verdediging, spelhervattingen of beelden per speler. Dit gaat kinderlijk eenvoudig en binnen enkele minuten kunt u deze beelden presenteren aan uw spelers op het scherm van uw pc of direct op de beamer bij de club.

U kunt dit ook later doen en beelden van meerdere wedstrijden of trainingen combineren.

U bestelt eenvoudig via onze website. De USB Stopwatch wordt u toegestuurd samen met de download instructies voor het programma. Updates en patches op de software zijn later gratis te downloaden.

Absolute aanrader voor de trainer met initiatief!!

Bekijk onderstaand het fimpje:

 http://www.youtube.com/watch?v=wfHGnC0Buv0&feature=player_embedded

Blader ook door deze categorieën: Startpagina, Software